Turnătorie clopote și obiecte bisericești

Dirijăm muzica clopotelor de 20 de ani

SECRETUL NOSTRU

E momentul să vă dezvăluim un secret și să facem public modul în care am ales numele firmei. Când am pornit la drum, am dorit, bineînțeles, un nume sonor care să aibă legătură cu domeniul nostru de activitate. Am tot scurtat lista cu propuneri, iar, în final, opțiunea generală a fost pentru Bing Beng. Poate veți spune că turnarea de clopote, despre care doriți să aflați mai multe informații, nu are nicio legătură ce cele de mai sus, dar ținem să vă contrazicem. Doar după ce am luat contact cu activitatea de turnătorie, am realizat cât de multă muncă stă în spatele unui “bang”.

CHEIA SUCCESULUI

Bing Beng acordă atenție modului în care sunt făcute clopotele, a căror turnare o putem asigura în cele mai bune condiții. Punem pricepere și credință în Dumnezeu la turnarea fiecărui clopot, astfel încât fiecare are o istorie. Clopotele noastre sună în țară, dar și peste hotare, în Grecia, tocmai pe Muntele Athos, în Ucraina, Olanda și chiar în SUA. Asigurăm, de asemenea, obținerea prin turnare a mai multor obiecte de cult sau de artă care să împodobească și să fie de folos în biserici.

COMBINAȚIA PERFECTĂ

Rețeta aliajului din care este turnat un clopot cuprinde 22% staniu și restul cupru, dar cel mai important “ingredient” este pasiunea pentru munca noastră. Tocmai pentru că știm cât de important este ca sunetul clopotului să fie armonic, clar și să răzbată până în inimile celor care îl aud, acordăm o atenție deosebită în turnătorie. La aceasta se adaugă experiența echipei noastre, care au perfecționat și verificat metodele de lucru.

ARMONIA COLABORĂRII

Turnarea unui clopot aproape că este o artă. Contează nu doar frumusețea lui și împodobirea cu elemente decorative speciale, ci și armonia sunetelor pe care acesta le produce în momentul în care este acționat. Până la urmă, clopotul chiar este un instrument muzical, iar în cei 20 de ani de activitate am ascultat adevărate “concerte” și suntem mândri că pe unele le-am dirijat prin soluțiile de automatizare pe care le-am executat de-a lungul și latul întregii Românii, dar și peste graniță.

PRECIZIE

22% staniu
78% cupru

REUȘITE SONORE

clopote montate
în SUA și pe Athos

ALIAJ

pricepere,
idei bune

AUTOMATIZĂRI ȘI TURNĂTORIE

Soluții tehnice COMPLETE, proiecte de la A la Z, ECHIPAMENT integral, SUPORT logistic și tehnic.