Experiență și precizie

Dirijăm muzica clopotelor de 20 de ani

ARGUMENT

Fără clopot nu există biserică. E o tradiție milenară care s-a păstrat până în zilele noastre și un semn al importanței clopotului într-o comunitate. Sunetul prelung al clopotelor adună lumea în credință, o apără de rele, îndeamnă la rugăciune, mângâie sufletele celor necăjiți, dar le și bucură pe ale celor aflați în sărbătoare. Sunt zeci de ani de când BING BENG ajută, cum se pricepe mai bine, la o comunicare rapidă și la o comuniune spirituală între biserică și credincioși.

CLOPOTARII NOI

Trasul clopotelor este o practică străveche în bisericile noastre, iar la fel ca orice altă activitate și aceasta s-a modernizat. Societatea noastră, Bing Beng Baia Mare, a inițiat acest proces de adaptare la nou și de simplificare a muncii personalului bisericesc cu aproape 20 de ani în urmă. Atunci exista reticență doar când se rostea “automatizări clopote”. Treptat, oamenii s-au convins că sistemele de automatizare pentru clopote sunt utile și precise, prelungesc viața clopotului și funcționează fără probleme.

TRADIȚIE CONTINUATĂ

Am făcut peste 700 de lucrări de automatizare la clopote și de reparații în toată România și pe Muntele Athos în Grecia, dar numărul clopotelor acționate electric de echipa noastră e de ordinul miilor. Aproape că știm să le deosebim sunetele, pentru că pe unele le-am turnat în atelierele de la Baia Mare, pe altele le-am probat și montat, iar acum putem spune că fiecare clopot are un cântec al său.

ISTORIC

Portofoliul nostru include servicii de automatizări clopot și reparații, montări de toacă electrică și ceas de turn, precum și întreținere pe care le-am desfășurat nu doar în România, ci și în Ungaria, Slovacia, Grecia și chiar în SUA. Credem că omul sfințește locul și tocmai de accea oferim garanția lucrului bine făcut. Adăugăm în plus materiale de calitate și echipamente de ultimă generație, dar mai ales experiența noastră într-un domeniu în care am fost deschizători de drum.

PORTOFOLIU

700 de lucrări

EXPERIENȚĂ

18 ani

PREZENȚĂ

5 țări

  • RECLAMAȚII 0%
  • DEFECȚIUNI 0%
  • CALITATE 100%
  • RESPONSABILITATE 100%
  • CLIENȚI MULȚUMIȚI 100%