AUTOMATIZARE CLOPOTE

Dirijăm muzica clopotelor de 20 de ani

SOLUȚII TEHNICE

Pentru automatizările de clopote folosim tehnologie modernă și materiale de calitate, ceea ce asigură durabilitate lucrărilor noastre. Procedura de automatizare presupune înlocuirea tradiționalei funii cu un electromagnet, puterea acestuia fiind aleasă în funcție de mărimea clopotului. Soluțiile tehnice se adaptează la fiecare biserică și, după o analiză prealabilă a locului și spațiilor în care urmează să fie executată lucrarea, se trece la proiectare și apoi la realizarea sistemului de automatizare.

BENG PERFECT

Electromagnetul, acționat printr-o simplă apăsare pe un întrerupător, poate fi montat în altar sau/și la intrarea în biserică. Ca element de noutate, la cerere se poate instala un ceas programator, telecomandă sau comandă de pe telefonul mobil al preotului sau personalului clerical desemnat să se preia această activitate. Pornirea clopotului se face treptat, astfel încât clopotul să nu fie afectat de șocuri mecanice și să reziste cât mai mult timp.

PERPETUUM MOBILE

Procedura de lucru presupune montarea unui sistem de balans ”perpetuum mobile”, sistem care nu necesită întreținere și ungere periodică. De asemenea, se realizează, dacă este cazul, schimbarea coroanei din lemn cu o coroană din profil metalic și se modifică centrul de greutate pentru a permite o mișcare liberă a clopotului.

AUTOMATIZĂRI DURABILE

Pentru completarea automatizării, operațiunile mai prevăd montarea tabloului general de comandă tip DR, respectiv a întrerupătoarelor de comandă pentru fiecare clopot, locul fiind stabilit de comun acord cu beneficiarii lucrării. De asemenea, se montează siguranțe automate pentru întreg sistemul de automatizare. Clienții noștri au garanția că lucrările pe care le recepționează corespund tuturor normelor în vigoare, sunt realizate în mod profesionist și sunt durabile, grație materialelor de calitate și echipamentelor de ultimă generație utilizate de firma noastră.

SISTEME

programabile

ACȚIONARE SIMPLĂ

telecomandă, telefon

GARANȚIE

5 ani

CEREȚI DETALII